lørdag 12. februar 2011

Sandy

Nå er det gått en mnd. siden Sandy flyttet til sitt nye hjem. Savner "gladjenta", men vet hun har det flott sammen med sin nye familie.Hun får mange turer, treffer andre hunder og får mye oppmerksomhet. Glad for at hun har fått et supert hjem! Ronia savner nok Sandy mest, de var som "erteris" og lekte mye samme. Godt vi ikke bor så langt unna, så er vel ikke lenge til vi tar en tur på besøk. Gleder oss til å treffe Armani (kullbror til Ronia), Sandy og resten av familien. Må jo ta noen nye bilder også...men koser meg med disse bildene som ble tatt hjemme hos oss.

Ronia og Sandy leker

Cha-Nell, Sandy og Ronia
Så en stor takk igjen til Monica, Per og Markus som tar så godt vare på henne.

1 kommentar:

  1. Det er en drøm å ha Sandy her, hun er bare så vakker og så snill. Sandy er en kosejente, og liker seg i vinduet på "utkikksposten", eller i sofa`n sammen med ho mor. Hun er, på den måneden vi har hatt henne, blitt mye tryggere. Hun koser seg på tur med oss, og søker selv litt forsiktig kontakt med andre hunder, men fremdeles er det nok tryggest å stå bak oss:-))

    Dere er velkomne til å besøke oss og hilse på, alltid koselig å være sammen med dere. Neste helg er det jo utstilling, og da er Sandy med i heiagjengen til Armani. Vi sees jo da:-))

    SvarSlett