lørdag 8. desember 2012

Til Minne om Cha-Nell

Vår kjære Sagaland`s X- Cha-Nell  16.05.2003- 06.12.2012I den siste tiden har det vært mange tunge og vanskelige dager. Når vi nå har mistet to av våre kjære tibber på under 3 uker. Den 6. desember måtte vi si farvel til Cha-Nell, den lille gode "Snella" vår.
Hun hadde da blitt operert for kref to ganger iløpet av 2 mnd. Men dette gikk ikke bra, og vi måtte la henne sovne inn fra sine smerter. Og atter en gang må vi trøste oss med mange gode minner.

Glemmer aldri dagen hun kom til oss, den vakre lille valpen. Hun smeltet alles hjerter, og ble godt mottatt av vårt "trekløver" som var Foffo, Gina og Asterix. Etter ca. et halvt år fikk vi oss ny valp, og det var Kayla.
Cha-Nell tok seg av henne fra dag en, og de to hang sammen som "erteris". Etterhvert fikk Cha-Nell valper, og hun var en super mamma, og fostemor. Hun deltok også med stor iver med å oppdra og passe andres valper. En fantstisk hund, og vårt familiemedlem som ble 9år, og 6 mnd. gammel.

Hvil i fred vår kjære Cha-Nell.

Du er for alltid i våre hjerter


6 kommentarer:

 1. Finner ikke noen ord som kan trøste :( Snille,skjønne og gode Cha-Nell <3 Trøsten må være at nå er hun fri fra smertene sine, og springer og leker med Foffo og Gina igjen.
  Og dere gjorde jo alt som sto i deres makt for lille jenta deres. Hvil i fred Cha-Nell...
  Sorgen kan jeg ikke hjelpe med, men er det noe som helst jeg kan gjøre for dere så er jeg bare en telefon unna. Tenker på dere, masse klemmer.
  Gunn..

  SvarSlett
 2. Takk Gunn, du stiller bestandig opp for oss. Setter stor pris på ditt vennskap. Nå må vi bedarbeide sorgen, og tenke fremover. Vi må ta vare på hver dag sammen med våre firbeinte venner,men ikke bekymre oss for fremtiden.
  Ønsker deg og dine en fin adventstid <3

  Klem tilbake til deg <3

  SvarSlett
 3. Huff så trist dette er for dere. Å miste to kjære familiemedlemmer på så kort tid er fryktelig. Jeg ønsker dere alle ei fin adventstid, tross alt <3

  SvarSlett
 4. Takk Bente, ønsker også deg og dine en fin adventstid!
  Dette har vært nesten uvirkelig, blir jo så utrolig glad i våre firbeinte familiemedlemmer<3

  SvarSlett
 5. Å lese dette får meg til å tenke på at min eldste er og 12 år , rimelig sprek , men man vet jo at den dagen kommer at de vil forsvinne til hundehimmelen .Dagene etter å ha må ta farvel er særdeles tunge og vanskelige , men man har mange gode minner . Håper du klarer å ha en fin adventstid likevel .

  SvarSlett
 6. Ja, er tungt å miste de. Asterix er jo også 12 år, men veldig sprek, og leken;) Vemodig å ta julebilder i år, det mangeler to på den tradisjonelle benken vår <3
  Men vi tar vare på gode minner, og må tenke fremover.
  God jul til deg og dine!

  SvarSlett