onsdag 27. november 2013

Årets to siste utstillinger

Årets to siste utstillinger er over. 10 november var det Kongsberg, og hadde denne gangen med oss: Kayla, Ronia, Nella og Nima. Nella som til daglig kalles Ninja var meldt på til sin første utstilling. Gunn var med som handler av henne. Dommer for dagen var John Jacobsen.
Linda og Terje hadde meldt på Chico, og han gikk flott og fikk very good. Mere gladgutt skal man lete lenge etter, og veldig lik på mamma Ronia.
Så var det Nima og Nella: begge fikk excellent og Nima nr 2 i klassen, Nella nr 3. Flinke var de.
Rona exc med ck, Kayla exc med ck. Sluttresulatet ble Kayla 2btk og BIR vetaran, Ronia 3btk.

Linda og Chico i Kongsberg
Nima og Nella

Ronia i farta

BIR & BIM veteran

Helga etter var det Dogs 4 all. Dommer var Lisa Molin, og 75 påmeldte i rasen. Vi startet kl 4 på morrakvisten. Denne gang var det Ronia, Kayla og Nima. Vår lille "loppe" Nita var med som "heiagjeng". Ble ikke tatt så mange bilder som ønsket. Noe av grunnen er at Kayla har blitt en smule "sær", vil ikke ligge i bur…og krever masse oppmerksomhet (kan det være alderen tro???)
En liten "diva" er hun, og nå er hun jammen havnet i senga vår om natten også…..
Først ut var Nima, hun fikk exc, og ble nr 5 av 12 juniorer. Ronia fikk exc, Kayla exc, ck og beste veterantispe av 4 stk. Sagaland`s Timon ble BIR veteran, Kayla BIM veteran…og begge kan smykke seg med ny tittel: norsk veteranvinner 2013!!
BIR ble en tispe fra P`zazz Kennel i Sverige eier Catrin Westin, og BIM ble Liv Randi sin hanne fra Elgberget kennel.
Gratulerer til begge to!


Dette bildet ble tatt 4 dager før dogs 4 all
NORSK VETERANVINNER 2013
HURRA FOR KAYLA!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar