lørdag 15. desember 2012

Hverdagsliv på godt og vondt

Julen nærmer seg, men det har vært en litt anneledes advenstid. Har vært mange tunge stunder etter vi mistet Foffo og Cha-Nell. Hverdagen går sin gang, men merker jo godt at disse to er borte. Det er vel heller ikke så rart, de har jo levd sammen med oss i mange år. Foffo i 15år, og Cha-Nell i over 9 1/2 år.
Men vi tar vare på alle gode minner, og livet går videre.

Foffo og Ch-Nell sommeren 2012 Savner dere <3


Så har vi jo Asterix, Kayla og Ronia som holder oss i vigør. Nå er det kommet masse snø her på Sørlandet,
helt supert, og skikkelig julestemning! Vi har også fått bekreftet at First-Lady er drektig, og venter valper i midten av januar 2013. Så da har vi det å se frem til. Har også fått koselige tilbakemeldinger fra valpekjøpere, og det setter vi veldig pris på. Så nå ser vi frem til en fin jul, og noen fridager fra jobb passer meg veldig godt...

Hege og Max Bolivar som bor i Grimstad.
Bolivar er etter Ronia og Sagaland`s B-August. Herlig gutt som vi treffer av og til, koselig når de ikke bor så langt unna. Ronia synes det er veldig artig å herje rund sammen med han.

Mi Chico
Kullbror er Chico som bor sammen med Linda, Terje og Calle buhund. Koselig at de vil ta han med på utstillinger, og han ble Bir valp på sitt første valpeshow. Vet han skal til Letohallen i romjulen, og det blir spennende. Ikke så mange av våre valpekjøpere som stiller ut, men det viktigste for oss er at de er kommet til gode hjem.

Kenai får stadig nye venner
Kenai er etter siste kullet til Kayla og Asterix. Han bor i Meløy kommune sammen med Emilie og Christian.
Nå er det også kommet et nytt familiemedlem lille Pernille. Får koselige oppdateringer ang. Kenai, han har et veldig godt gemytt. Det er så koselig å høre. Lysten til å beholde Kenai hos oss var stor, men en hanne i flokken er nok. Men at han har fått et supert hjem der han bor nå er vi ikke i tvil om!

Kenai og Pernille  <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar