onsdag 11. november 2015

Til Minne

Kjære Kayla
I morgen skulle vi feiret din 12 årsdag, men dessverre fikk vi ikke oppleve det. Du sovnet inn mandag 9 november. Alt gikk så fort, og alt er fremdeles "uvirkelig". Du har aldri vært syk, men vi forstod at noe plaget deg. Fredag ble du operert for godartede cyster og livmor ble fjernet. Alt så bra ut når vi hentet deg fra dyreklinikken, men så gikk det galt.

Vi har så mange flotte minner etter deg Kayla. Glemmer aldri dagen vi hentet deg hos oppdretter i Birkeland. En nydelig liten frøken av et kull på 5. Ekstra hyggelig når Gunn og Kirsten kjøpte dine to søstre Shakira og Nikita. En utrolig artig tid, men turer og treninger til utstilling. Du vokste opp til en vakker dame Kayla, og ble Norsk utstillingschampion kun 16 mnd. gammel. I 2006 ble du også Mestvinnene tispe (delt plass) i din rase. Mange utstillinger ble det også i veteran klasse,med flotte resultater.

Men de beste minnene etter deg er hverdagslivet, alle turer ute i naturen sammen med andre hundevenner. Løpe fritt langt inn i skogen, med ørene rett bakover og pelsen flagrende da var du på ditt aller vakreste! Du var også en super mamma for dine valpekull, og er så glad for at vi har din datter Ronia og barnebarn Nita hos oss. I skrivende stund løper dine 3 små oldebarn og biter meg i tærne. Du har satt dype spor etter deg Kayla, så takk for alle flotte år sammen med deg. Nå ligger du sammen med dine bestevenner: Foffo, Gina og Cha-Nell, savner dere alle sammen.

Hvil i fred Kayla3 kommentarer:

  1. Hvilken i fred vakre dronning ������ Dette er virkelig trist, kommer ikke til å glemme vakre Kayladronningen, desidert blant toppen på lista over mine yndlingstibber ������ Tenker på dere... klem ��

    SvarSlett
  2. Hvilken i fred vakre dronning ������ Dette er virkelig trist, kommer ikke til å glemme vakre Kayladronningen, desidert blant toppen på lista over mine yndlingstibber ������ Tenker på dere... klem ��

    SvarSlett