søndag 16. oktober 2016

Høst

Så er høsten kommet, en årstid som jeg liker veldig godt.
Det har nå gått flere mnd. siden siste innlegget her. Hver gang jeg logger meg på, kommer minner om Kayla opp, og det har tatt lang tid å bearbeide sorgen etter henne. Savnet kommer alltid til å være der, men slik er det alltid når vi mister et av våre firbeinte familiemedlemmer.

Nå er det snart gått et år, og vi har fått et nytt familiemedlem. Vi hadde planlagt kull på Ronia, og det ble en "keiserinne", som kom til verden 11 januar. Så nå blir det ikke flere kull etter henne.
Layka er i skrivende stund 9 mnd, og er en skikkelig "skøyer". Ikke så rart da hennes far er "Nicky", han er jo en fantastisk flott, artig og snill hund.
Vi måtte også ta det vanskelige valget med å selge "Nicky". Han har vært i vår eie i 6 år, men aldri bodd her sammen med oss pga vår andre hanhund Asterix.
Han har flyttet til Island, og fått sin egen familie der. Han stortrives sammen med sin nye familie, og har blitt pappa til sitt første kull i sitt nye hjemland.

Vi har også feiret Asterix sin 16 årsdag, han er utrolig sprek for alderen.
I sommer har vi også deltatt på noen utstillinger. Resultatene ligger på vår hjemmeside, så skriver ikke så mye om det her. Må uansett nevne at Nita har fått sitt andre cert, men mangler stort cert for å bli champion. Vi fikk også låne Nima med på sin første utstilling etter over 2 1/2 års pause, hun fikk cert og ble BIM. Lille Layka har vært på noen valpeshow, og gleder oss nå til å stille henne i juniorklasse.

Ronia, Asterix, Layka, Nita og Nima


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar